Gymnastikopvisning 2020

Billederne er taget af Ita Viborg

Holdbilleder 2020

Gymnastik Udvalg

Har du nogle spørgsmål, forslag eller andet er du altid velkommen til at kontakte udvalget.

De forskellige hold

Familiefræs​

Årgang 2017-2019
(vejledende)

Et hold for både drenge og piger, hvor man kan tage mor eller far med til gymnastik. Vi starter timen med sang og leg og bruger derefter ca en halv time på redskaberne og slutter igen af med lidt leg og sang.

Krudtuglerne​

Årgang 2015-2016
(vejledende)

Et hold for både drenge og piger. Krudtuglerne vil både lege, synge og springe med henblik på at udvikle sig motorisk.

Springfiduserne​

0-3 klasse

Et hold for både drenge og piger. På springfiduserne er der leg, opvarmning og spring på redskaber. Dette er et hold, hvor man målrette igennem sæsonen vil lære gymnasterne at blive gode til de grundlæggende spring, men det bliver også sjovt.

Rytme Piger

3.-6. klasse

Et hold kun for piger. På rytmepiger vil der være leg, rytme og evt leg med håndredskaber. Det er et hold, hvor det sociale vil blive prioriteret og hvor alle er vedkommen.

Teen Power

4.-6. klasse

Et hold for både drenge og piger. På teenpower vil der være sjov, opvarmning og videre udvikling af springkunstskaber. Der vil være fokus på grundlæggende rytme og spring og forbedring af dette igennem sæsonen.

Disse hold afholdes i fællesskab:

LB/HGF Unge Piger

7. klasse- 16 år.

Er du vild med gymnastik og vil du gerne mødes med dine veninder til nogle hyggelige træninger, med fokus på rytmisk gymnastik, så er Unge piger holdet for dig! Vi er nogle friske instruktør, som er klar på at give dig en lærerig og udfordrende sæson. På holdet vil der både være en masse hygge, sjov og sved på panden, så du kan dygtiggøre dig indenfor både dans og rytme. Det bliver muligt at springe til hver anden træning, hvis man også har interesse for det.

LB/HGF Ynglinge Piger

Fra 16 år

Et hold for piger. Ynglingepiger er et hold for dig, som ønsker sved på panden og forbedring af dine rytme kunstskaber. Det er også et hold som prioriterer det sociale højt.

LB/HGF Kvindeholdet

For dig som slet ikke kan undvære det skønne og fantastiske, som gymnastikken giver krop og sjæl. Er du til rytmisk gymnastik – kvinde mellem 25 og 60 år. Har du lyst til gymnastik i skønt samvær. Energifyldte, bevægelsesrige, sved dryppende og alsidige træninger. Hygge og gode grin.

Motion i flere forme end gymnastik

Funktionel træning / kettlebell for quinder

Her er holdet til dig, der har lyst til en gang grundtræning for hele kroppen 🙂 Med: styrke, puls, kettleball og andre redskaber, udstræk etc. Vi er 4 friske instruktører som på skift vil stå for en varieret træning. På holdet vil der både være en masse hygge, sjov og du får sved på panden, så kom og vær med. 🙂 Det er for alle uanset hvilken form du er i.
Medbring håndklæde, vand og godt humør
(samt kettleball, hvis du har)​

Æ Knejte​

Et hold for mænd. Et hold for dig, der ønsker at få sved på panden og trænet din krop. Der vil både være fysisk træning og en form for boldspil. Det er et hold, som også prioriterer det sociale højt.

Step

Step aerobic er holdet, hvor du får pulsen i vejret og sved på panden. Mine timer starter med en let opvarmning, hvor vi får gang i hele kroppen. Vi begynder med forskellige grundtrin, der efterhånden sammensættes til blokke, og til sidst til en lille serie. Trinnene gennemgås grundigt undervejs, så alle kan følge med. Sværhedsgraden øges efterhånden, som vi kommer frem på sæsonen. De små grå skal også have lidt motion. Timen afsluttes med lidt mave og ryg træning og selvfølgelig lidt udstrækning til sidst, så vi alle kan gå hjem med en dejlig følelse af at være brugt. Step aerobic er en dejlig form for motion, og de sjove trin, der ofte sammenlignes med dansetrin, kombineret med den gode rytmiske musik, giver dig en helt speciel energi og glæde.

Yoga

Ønsker du smidige muskler og dejligt velvære, så er Yoga sikkert noget for dig. Med fokus på åndedræt laver vi øvelser, der styrker og afspænder muskelgrupper. Vi slutter hver gang af med nogle minutters meditation, som giver fornyet energi. Alle kan være med, så mød op i Samlingssalen på Lem Skole og find ud af, hvad Yoga er.

Motion for alle

Holdet henvender sig til alle, som har lyst til at få sved på panden, pulsen og smil på læben. Vi kommer omkring alle muskelgrupper. Der er tale om både styrketræning og træning, hvor vi får pulsen op. Træningen vil tage hensyn til den enkelte, så der er ingen, der bliver overbelastet. Vi træner hver mandag kl. 15.30-16.30 samt hver onsdag kl. 8.00-9.00 i Lem Hallen. Man kan deltage en af dagene eller begge dage. Vi træner hele året og holder kun fri i skolernes ferier. Så der er altid mulighed for at hoppe med på holdet. Holdet har eksisteret siden Maj 2019. Holdet består af både kvinder og mænd og med stor aldersspredning fra 50 til +80 år.