- Foreningen -

Lem Boldklub

Klubben med et velfungerende træningsmiljø, for både børn og voksne!

Har du lyst til at dyrke idræt, så har vi en bred vifte af tilbud, som vi håber opfylder netop dit behov.

Lem boldklub har et stort udvalg af sportsgrene alt fra Svømning til Petanque, så vi dækker næsten alle ønsker og vores passioneret trænere sørger for et højt niveau både socialt men også når det kommer til selve træningen.

Lem Boldklubs afdelinger

Hvad kigger du efter?

Batminton

Billard

Indoor cycling

Petanque

Svømning

Volley

Timothy Powell

Creative Director

Lisa R. Boone

PPC Ninja

Går du rundt med en frivillig leder/hjælper i maven

Bliv frivillig

Medlems login

Ønsker du at ændre dine kontakt oplysninger, betalings muligheder, fakturaer osv. Så login her:

Har du endnu ikke en bruger så kan du klikke på dette link, hvor du så kan oprette en konto som er krævet for at tilmelde sig holdene her hos Lem Boldklub.

Jeres oplysninger opbevares af Conventus og derfor er deres Databehandleraftale

Støt Lem boldklub

Støt Os hver gang du tanker

Når du tanker på tanker her i byen støtter du Lem boldklub med 5 øre pr. liter brændstof du fylder på bilen.

Hvis du dog også ønsker at støtte Lem boldklub når du tanker på nogle af OK’s andre tanke så skal du bestille et Benzinkort eller betale købet med OK’s App hvor du inde under din profil kan følge fanen Sponsorstøtte.

Ønsker du at støtte med mere end 5 øre pr. liter så skal du ikke nærmere på OK El og Telefoni.

Mød vores sponsorer

Supersponsor

A-Sponsor

B-Sponsor

Ønsker din virksomhed at støtte?

vil din virksomhed støtte dine medarbejders sunde fritidsinteresser og samtidig promovere din virksomhed som en vigtig brik i det lokale foreningsliv.
så kontakt os til en snak om vores pakker og tilbud.

Vil du vide mere om Lem boldklub som forening