LB Fitness kan tilbyde dig følgende:

• Styrketræning for alle
  • Konditionstræning
  • En grundig og kyndig instruktion
  • Ualmindelig fleksible åbningstider
  • Gode multianvendelige maskiner
  • Et positivt og engageret miljø

BLIV INSTRUERET AF EN AF VORE DGI INSTRUKTØRER

Rikke Larsen, Hanne Haastrup og Laila Erenskjold

Ønsker du at træne i LB Fitness?

1. Opret dig i tilmeldingssystemet og kontakt Tage Christensen på +45 4182 2877, for at købe en nøglebrik, der kobles på dit bruger ID. Nøglebrikken er personlig, så beløb for den refunderes ikke.

2. Hvis du har en nøglebrik til fitness centeret, dvs. du har været medlem før, skal du blot forny dit medlemskab på http://tilmeld.lemboldklub.dk.

Vil du blot gerne prøve at træne i centeret en enkelt gang, for at se om det er noget for dig, så kontakt en instruktør.

Virksomheds aftaler:

Ringkøbing-Skjern Kommune

Alle medarbejdere i Ringkøbing- Skjern kommune tilbydes 10% i rabat på medlemskab af LB Fitness.

Ringkøbing Landbobanks 18-25 kunder

Alle Ringkøbing Landbobank 18-25 årig kunder tilbydes 10% rabat på et halvårs medlemsskab og 15% på et helårs medlemsskab.

For alle aftaler gælder:

• Medlemskabet kan købes hos Tage Christensen, Lem, tlf. 4182 2877, mod forevisning af medarbejder kort.
  • Alle medlemmer skal bruge en nøglebrik for at låse sig ind i motionscenteret.
  • Nøglebrik kan købes for 100 kr.
  • Der gives ikke rabat på prøve mdr

Fitness Udvalg

Har du nogle spørgsmål, forslag eller andet er du altid velkommen til at kontakte udvalget.

Laila Erenskjold
fitness@lemboldklub.dk