Oversigt over holdene

Årgang 2018-2020 (vejledende)
Mandag kl. 16.30-17.30
Multihallen i Lem

Et hold for både drenge og piger, hvor man kan tage mor eller far med til gymnastik. Vi starter timen med sang og leg og bruger derefter ca en halv time på redskaberne og slutter igen af med lidt leg og sang.

Krudtuglerne

Årgang 2016-2017 (vejledende)
Torsdag kl. 16.30-17.30
Multihallen i Lem

Et hold for både drenge og piger. Krudtuglerne vil både lege, synge og springe med henblik på at udvikle sig motorisk.

Springfiduserne

0.-2. klasse
Tirsdag kl. 16.45-18.00
Multihallen i Lem

Et hold for både drenge og piger. På springfiduserne er der leg, opvarmning og spring på redskaber. Dette er et hold, hvor man målrette igennem sæsonen vil lære gymnasterne at blive gode til de grundlæggende spring, men det bliver også sjovt.

Rytme Piger

3.-6. klasse
Tirsdag kl. 18.00-19.00
Multihallen i Lem

Et hold kun for piger. På rytmepiger vil der være leg, rytme og evt. leg med håndredskaber. Det er et hold, hvor det sociale vil blive prioriteret og hvor alle er velkomne.

Teen Power

3.-6. klasse
Mandag kl. 17.30-19.15
Multihallen i Lem

Et hold for både drenge og piger. På teenpower vil der være sjov, opvarmning og videre udvikling af springkunstskaber. Der vil være fokus på grundlæggende rytme og spring og forbedring af dette igennem sæsonen.

Funktionel træning

Alle 16+
Mandag kl. 17.30-18.15
Hallen i Lem

Funktionel træning er et hold til dig, der ønsker en gang grundtræning for hele kroppen. Gennem styrke- og cirkeltræning med små redskaber får vi hver gang pulsen op og sved på panden. Kom og deltag i et hyggeligt fælleskab, hvor der er plads til alle, både nybegyndere og øvede.

Fitness Quinder

Kvinder 16+
Tirsdag kl. 19.00-20.00
Fitnesscentret i Lem Hallen

For alle kvinder i sin bedste alder – vi mødes i Lem Boldklubs Fitnesscenter – individuel træning – cykel, løb, gang eller brug af maskiner og redskaber – besøg af fitnessinstruktør fra Lem Boldklub den første gang, første tirsdag hver måned og efter aftale – instruktøren tilbyder at hjælpe med at sammensætte et individuelt program, samt finde inspiration til øvelser – hygge og snak for holdet i klubhuset efter træningen – kom og vær med, det bliver rigtig godt.

Æ’ Knejte​

Tirsdag 19.00-20.00
Multihallen i Lem

Et hold for mænd. Et hold for dig, der ønsker at få sved på panden og trænet din krop. Der vil både være fysisk træning og en form for boldspil. Det er et hold, som også prioriterer det sociale højt.

Step

Torsdag kl. 18.30-19.30
Multihallen i Lem

Step aerobic er holdet, hvor du får pulsen i vejret og sved på panden. Mine timer starter med en let opvarmning, hvor vi får gang i hele kroppen. Vi begynder med forskellige grundtrin, der efterhånden sammensættes til blokke, og til sidst til en lille serie. Trinnene gennemgås grundigt undervejs, så alle kan følge med. Sværhedsgraden øges efterhånden, som vi kommer frem på sæsonen. De små grå skal også have lidt motion. Timen afsluttes med lidt mave og ryg træning og selvfølgelig lidt udstrækning til sidst, så vi alle kan gå hjem med en dejlig følelse af at være brugt. Step aerobic er en dejlig form for motion, og de sjove trin, der ofte sammenlignes med dansetrin, kombineret med den gode rytmiske musik, giver dig en helt speciel energi og glæde.

Tirsdag kl. 20.00-21.00
Samlingssalen på Lem skole

Ønsker du smidige muskler og dejligt velvære, så er Yoga sikkert noget for dig. Med fokus på åndedræt laver vi øvelser, der styrker og afspænder muskelgrupper. Vi slutter hver gang af med nogle minutters meditation, som giver fornyet energi. Alle kan være med, så mød op i Samlingssalen på Lem Skole og find ud af, hvad Yoga er.

Motion for alle

Mandag kl. 15.00-16.00
Onsdag kl. 08.00-09.00
Hallen i Lem

Holdet henvender sig til alle, som har lyst til at få sved på panden, pulsen og smil på læben. Vi kommer omkring alle muskelgrupper. Der er tale om både styrketræning og træning, hvor vi får pulsen op. Træningen vil tage hensyn til den enkelte, så der er ingen, der bliver overbelastet. Vi træner hver mandag kl. 15.30-16.30 samt hver onsdag kl. 8.00-9.00 i Lem Hallen. Man kan deltage en af dagene eller begge dage. Vi træner hele året og holder kun fri i skolernes ferier. Så der er altid mulighed for at hoppe med på holdet. Holdet har eksisteret siden Maj 2019. Holdet består af både kvinder og mænd og med stor aldersspredning fra 50 til +80 år.

Disse hold afholdes i samarbejde med Højmark Gymnastikforening

LB/HGF Unge Piger

7. klasse – 16 år.
Onsdag kl. 16.30-18.00
Multihallen i Lem

Er du en pige i 7.-9. Klasse? Brænder du for gymnastikken og ønsker samtidigt at svede og grine? Så er Unge Piger lige noget for dig! Vi skal have det sjovt og dygtiggøre os i gymnastikken gennem udfordrende og lækre træninger. Der vil være sociale arrangementer, tematræninger og måske en weekendtræning eller to i løbet af sæsonen. Vi håber I er MAX klar – for det er vi!

LB/HGF Ynglinge Piger

Fra 16 år
Mandag kl. 18.00-19.30
Hallen i Højmark

Et hold for piger. Ynglingepiger er et hold for dig, som ønsker sved på panden og forbedring af dine rytme kunstskaber. Det er også et hold som prioriterer det sociale højt.

LB/HGF Kvindeholdet

Kvinder 25-60 år
Onsdag kl. 19.00-20.30
Hallen i Højmark

For dig som slet ikke kan undvære det skønne og fantastiske, som gymnastikken giver krop og sjæl. Er du til rytmisk gymnastik – kvinde mellem 25 og 60 år. Har du lyst til gymnastik i skønt samvær. Energifyldte, bevægelsesrige, sved dryppende og alsidige træninger. Hygge og gode grin.

Gymnastikudvalget

Josianne Lønberg Kirk